Lån til Snøscooter

Trenger du å låne penger for å få realisert drømmen om å eie din egen snøscooter? Da bør du benytte vår formidlingstjeneste, slik at du får muligheten til å sammenligne lån til dette formålet fra mange forskjellige banker.

Det er tilstrekkelig å sende inn én søknad om lån til snøscooter til oss, for å motta svar fra et stort antall ledende banker. 

Kort tid etter at vi har mottatt din låneforespørsel, vil du motta lånetilbud på e-post. På denne måten blir det enklere for deg å velge deg det billigste og beste lånet til snøscooter.

Snøscooterlån med pant i kjøretøyet

Et lån med pant i kjøretøyet har lavere rentenivå enn et usikret lån. Du har muligheten til å låne både til nytt eller brukt kjøretøy, og lånerammen ligger gjerne fra kr. 10.000,- og opp til kr 500.000,-. Nedbetalingstiden er vanligvis 1 – 10 år på lån til snøscooter med pant.

Flere banker tilbyr å låne opptil 100% av kjøretøyets salgssum, men dersom du har noe egenkapital, vil du kunne oppnå lavere rente på lånet. Enkelte banker krever imidlertid at du har 35% av kjøretøyets salgsverdi i egenkapital. 

Låner du for eksempel kr. 150.000,- til snøscooter, vil 35% egenkapital utgjøre kr. 52.500,-. Som et priseksempel vil den effektive renten på et slikt lån ligger rundt 6,28%, forutsatt at du velger en nedbetalingstid på 5 år.

Den effektive renten på lån settes alltid individuelt, og din kredittscore vil avgjøre hvilken endelig rente du får tildelt.

Du kan velge mellom kaskoforsikring eller delkasko på denne lånetypen, og det tilkommer tinglysingsgebyr, etableringsgebyr og termingebyr.

Snøscooterlån uten pant i kjøretøyet

Det er også mulig å ta opp et forbrukslån til kjøp av snøscooter. Renten på lån uten sikkerhet ligger som kjent høyere enn på ordinære lån med pant i kjøretøyet. Likevel er det mange som velger denne finansieringsformen, særlig dersom det er snakk om å finansiere et brukt og mindre kostbart kjøretøy.

Banker som tilbyr forbrukslån har generelt sett en låneramme fra kr. 10.000,- og opp til kr. 500.000,-. Maks nedbetalingstid på nye lån er 5 år. 

Siden det er store variasjoner på rentenivået hos bankene som tilbyr lån uten sikkerhet, bør bruke litt tid på å sammenligne bankenes rentenivå og andre lånekostnader. Vi hjelper deg med å innhente konkrete lånetilbud til snøscooter, og tjenesten er gratis.

Låneeksempel på lån til snøscooter med sikkerhet

Effektiv rente 5,90%, kr. 150.000,-  o/5 år. Kostnad kr. 23.485,-. Totalt kr. 173.485,-.