ATV-lån

Leter du etter markedets beste lån til ATV? Det er populært med ATV, og du får kjøpt firehjulinger i alle prisklasser. Enten du ønsker deg ny eller brukt ATV, kan vi hjelpe deg slik at du får finansiert kjøretøyet. 

ATV står for All Terrain Vehicle, og er et åpent terrengkjøretøy som først og fremst benyttes til sports- og fritidsbruk. Suzuki lanserte sin første ATV i 1983, og senere har flere produsenter introdusert nye og bedre modeller.

For å oppnå lavest mulig kostnader på ditt lån til ATV, bør du benytte vår gratis tjeneste. Da får du muligheten til å sammenligne flere lånetilbud, og kan velge å takke ja til den banken som tilbyr deg den laveste renten. 

Du kan velge om du ønsker å kjøpe Lån til ATV med pant i firehjulingen eller et lån uten sikkerhet. I begge tilfeller bør du betale ned lånet raskest mulig, slik at du slipper å sitte igjen med restgjeld dersom du på et senere tidspunkt skulle ønske å selge den. 

Lån til ATV med salgspant

Det er vanlig å kunne få fullfinansiert firehjulinger i dag, og nedbetalingstiden på ordinære ATV-lån er som regel fra 1 – 10 år.

Dersom du har egenkapital, vil du kunne oppnå noe lavere rente på ditt lån, men det er ingen direkte krav om dette fra bankene. Det er mulig å få lån til ATV med salgspant der den effektive renten ligger fra 7,07% og oppover.

Hvilken effektiv rente du får på ditt ATV-lån, avhenger av din personlige økonomi og hvilken bank du mottar tilbud fra.

Ønsker du lån til ATV med salgspant, må du huske å fylle inn kjøretøyets registreringsnummer og eventuelt kilometerstand. Dersom du ikke har funnet din perfekte ATV ennå, kan du søke om å få innvilget et finansieringsbevis. Da vil beviset være gyldig i 3 måneder, slik at du har god tid til å finne en passende firehjuling. 

Lån til ATV uten salgspant

Et lån uten sikkerhet er det samme som et forbrukslån, der du kan bruke pengene til det du selv vil. Det er derfor fullt mulig å søke om forbrukslån for å finansiere en ATV.

Forbrukslån har som kjent høyere rente enn for eksempel ordinære billån og ATV-lån med salgspant, og dette skyldes at bankene tar en større risiko ved å ikke ha noen form for sikkerhet for lånet. 

Det er likevel mange som tar opp et forbrukslån til firehjuling, enten for å kjøpe en helt ny ATV eller en rimeligere brukt ATV.

Fordelen med å ta opp et forbrukslån til ATV er at du slipper å betale tinglysingsgebyr, og etableringsgebyret på ordinære ATV-lån ligger dessuten mye høyere enn på forbrukslån. Ulempen er at den effektive renten på lån uten sikkerhet er betydelig høyere enn på et ordinært lån med pant i kjøretøyet.

Send inn din lånesøknad til oss i dag, slik at du får oppfylt drømmen om å eie din egen ATV. Vi videreformidler søknaden din til et stort antall banker og finansieringsselskaper, og du vil motta lånetilbudene på e-post i løpet av kort tid.

Låneeksempel på ordinært ATV-lån med salgspant

Effektiv rente 5,90%, kr. 150.000,-  o/5 år. Kostnad kr. 23.485,-. Totalt kr. 173.485,-.